5 tips til mere overskud i hverdagen

Få mere overskud i hverdagen med disse tips

 

1. Gå i seng og vågn op samme tid hverdag og få mere overskud i hverdagen

Ved at gå i seng og stå op på samme tid, hver eneste dag, kan du skabe balance for dit indre ur. Det betyder at din hjerne vender sig til din rytme. Det resultere i at din hjerne både er mere klar, og at du føler dig friskere i løbet af dagen. Søvn er inddelt i forskellige stadier, og vågner du i det rigtige stadie, så vil du føle dig mere frisk. Det er netop derfor at du til tider kan føle dig forvirret og uklar i hovedet. Hvis du fastholder den samme rytme hverdag, så kan du blive fri for dette, og kunne leve det liv du ønsker. Husk dog at det altid er bedst at gå i seng før 00:00, da vores hjerne er skabt til at sove på dette tidspunkt. Så vil du være klar og skarp i hovedet, så følg dette råd.

 

søvn

2. Træn om morgenen 

Styrketræn om morgenen. Det behøver ikke tage mere end 15 minutter. Start f.eks. med at strække kroppen godt ud, så der kommer blod rundt i hele kroppen. Lav derefter nogle få styrketræningsøvelser. Det kan f.eks. være et par mavebøjninger og nogle pull ups.

Morgentræning

3. Spis en sund og proteinrig morgenmad

Det her er måske det vigtiste punkt. At spise morgenmad er ikke nok, det handler om at spise den rigtige morgenmad. Så tænker du sikkert at det tager alt for lang tid, at lave en sund morgenmad. Det behøver det ikke. Faktisk kan du lave en omelet på under 10 minutter. Her får du alt hvad du behøver at proteiner og næringsstoffer.

Sund morgenmad

 

4. Løb en kort tur i højt tempo (mere behøves ikke)

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rigtigt nok. Faktisk handler det bare om at få pulsen op, derfor er en løbetur på bare 10 minutter nok. Kombiner så dette med en omgang med din pull up bar, når du kommer hjem. Så styrker du både konditionen og musklerne, alt sammen på under 20 minutter!

løbetur

 

5. Husk salaten til maden og gode snacks om aftenen

Husk for guds skyld salaten til aftensmaden. Det behøver ikke være en kedelig salat, find i stedet en salat der indeholder lige præcis det du bedst kan lide. Så gør du dig selv en kæmpe tjeneste, da du her får alle de vitaminer du har brug for.

sund mad