Fordele ved at træne hjemme

At træne hjemme kan have mange fordele, vi lister 3 fordele op her

 

1. Du sparer tid i hverdagen

Du kommer sent hjem fra arbejde, det har været en lang og udmattende dag. Du ser at dit træningskort til Fitness World ligger på bordet – det blev så heller ikke i dag.

Flere og flere melder sig ind i fitnesscentre problemet er bare, at det kan være svært at finde tid til at kører ned i træningscentret. Enten har man et job man skal passe, eller også er der en fest i weekenden man ikke vil gå glip af. Rigtigt mange betaler næsten 300 kroner om måneden til deres træningscenter, og rigtig mange for ikke brugt det i særlig høj grad.

Men faktisk kan du opnå de samme resultater ved at træne derhjemme. Lyder lidt vildt var? Med de rigtig øvelser, kan du træne din krop op derhjemme, og samtidig spare tid i hverdagen. Træn f.eks. med en pull up bar en af de bedste ryg, skulder og bicepsøvelser der findes.

Pull up bar

2. Du sparer penge

Ikke nok med at du sparer tid, så sparer du også penge. I stedet for at betale 300 kroner om måneden, så kan du opnå de samme fordele derhjemme.

Udover at du sparer penge på dit abonnement, så sparer du også benzin, hvis du er en af de mange der må kører hen til dit træningscenter.

Køb en pull up bar til dørkarmen eller lav andre øvelser som f.eks. planken, squat eller supermans, og styrk hele din krop. Så sparer du både penge og får muskler.

What´s not to like?

3. Du bliver stærk og sund

Og så til den åbenlyse fordel. Ved at træne hjemme opnår du en stærkere krop, herudover kan det også være med til at skyde dit humør i vejret. Når du træner frigiver du nemlig dopamin, som gør dig frisk og glad.

Så tænker du sikkert – det ville jeg da også hvis jeg trænede i et fitnesscenter.. ja, men som vi nævnte før, så er der rigtig mange der ikke har tid eller overskud til at kører ned i deres træningscenter hver dag. Ved at træne hjemme er du lige ved din træningsplads hele tiden, og du har derfor også større chance for at holde dig i form, på daglig basis.

Her er pull up baren helt perfekt til at styrke hele overkroppen.