Derfor er Pull Ups perfekt for dig

Pull Ups er ikke bare en øvelse som alle andre, faktisk aktiverer du flere muskler end stort set alle andre øvelser.

Med Pull Ups styrker på måde din ryg, dine biceps og dine skuldre. Grunden til den store effektivitet er, at det ikke er en isolationsøvelse. Det betyder at det er en øvelse der ikke kun fokusere på en muskel, men en lang række muskler og fibre.

Pull ups er en øvelse, hvor du hiver dig op i din egen kropsvægt. Det betyder at du sætter gang i en masse muskelfibre, og dermed styrker en stor del af din overkrop. Derudover så er det en utrolig nem øvelse at lave, da den kræver ikke den store teknik.

Dermed ikke sagt at det er nogen nem øvelse, og rigtig mange kan have utrolig svært ved, at hive sig selv op i armene. Har du svært ved dette, så skyldes det typisk, at du har for meget fedt på kroppen, i forhold til muskler. Den eneste måde at komme dette til livs, er ved at træne, træne og træne. Og når du først kan hive dig op, så føles det som en sejr.

Gør det nemt med en pull up bar

Pull ups er både en nem øvelse rent teknisk (hvis man har styrken), og det er faktisk også en utrolig handy øvelse. Det er en øvelse du kan lave de fleste steder, bare du har noget at hive dig op i. Det smarte ved dette er at du kan træne derhjemme. Med en pull up bar til dørkarm kan du nemt og hurtigt træne derhjemme, når det passer dig. Du placerer den blot i dørkarmen og så kan du styrke kroppen.

Dermed er pull ups er genial øvelse for dig der både vil styrke din krop og spare tid.

God fornøjelse og god træning!