3 effektive øvelser med kropsvægt for en flot krop

3 effektive øvelser med kropsvægt for en flot krop

Mens jeg skriver denne guide er foråret endelig kommet til Danmark og jeg har mest af alt lyst til bare at løbe ud og sidde i solen.

Men jeg skal jo også træne og holde mig i form og det gør jeg jo mest indenfor fordi det er nødvendigt at træne tungt med vægte, ikke?

Eller er det nu også rigtigt? Hvad nu hvis man kunne træne udenfor med sin kropsvægt og alligevel få en masse ud af det.

Det mener jeg faktisk godt man kan, hvis du bruger disse effektive øvelser med kropsvægt. Du bliver nok ikke kæmpe stor men du kan sagtens få en rigtig flot krop alligevel.

Skal vi se på dem? Og giv bare besked i kommentarerne hvis du kender til andre gode øvelser.

Pulls ups og chin ups

Det her er konge øvelsen for overkroppen, som du enten elsker eller hader eller slet ikke kan lave hvis du er for tung eller for slap!

Pull ups og chin ups laves ved at hæve sig op i en stang indtil hagen er lidt over stangen.

Disse to øvelser er en super øvelser for din ryg og dine biceps især. Det er øvelsen der giver dig dine flotte “vinger” og v-form som de fleste mænd jo rigtig gerne vil have. Der er få øvelser der er lige gode til det også selv om du må træne med vægt.

Hvis du ikke kan lave nok pull ups kan du bruge en træningselastik til at komme igang. Hvis du er så stærk at du kan lave mange kan du i stedet bruge en vægtvest eller lignende for at gøre det hårdere.

Dips

Den anden super øvelse til overkroppen er dips, som du laver i et dipstativ, der står i en del udendørs træningsstationer. Du sænker dig så ned til paralel og så op igen.

Det træner virkelig dine triceps og skuldre helt vildt og rammer desuden også dine brystmuskler rigtig godt.

Dips er en øvelse der kræver en del træning og styrke, så pas på inden du kaster dig ud i den, men har du først lært den, så vil du med garanti blive glad for den og bruge den i hvert træningspas.

Squat

Squat behøver ikke kun være med vægtstang. Det kan også sagtens være kropsvægt og når du er blevet så stærk at du kan lave alt for mange af dem, så kan du gå videre og begynde at lave dem på et ben, fx pistol squats.

Squats er en kongeøvelse for underkroppen der træner ben og balder, lår og lægge. Det er en kanon øvelse der også får pulsen op og hjertet til at banke. Squats bør derfor også være en fast del af ethvert træningsprogram med kropsvægt eller med vægte for den sags skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *