Overvejer du også at prøve pull ups?

Overvejer du også at prøve pull ups?

Mange har hørt om fitness øvelsen ‘pull up’. Det er ikke en nem øvelse at lave, og de fleste har svært ved bare at lave en enkelt af disse, hvis de da ikke allerede er vant til at lave øvelsen. Det skræmmer mange væk fra at lave øvelsen. Der er også et logistisk problem ved at lave den, som er, at man skal have en bar til at hæve sig op i. Hvis ikke man kommer i et fitnesscenter, så kan det være svært at finde en sådan bar, som holder til at man hæver sig op i den.

Hvorfor pull ups?

Pull ups er en rigtig god øvelse at lave for kroppen, og det er især fordi at den benytter sig af kropsvægt. Man løfter helt simpelt bare sin egen krop med armene. Her får man virkelig trænet mange forskellige store muskelgrupper. Man bruger både mange essentielle muskler i ryggen og i armene, og hvis man laver pull ups vil man hurtigt opleve at opbygge sig en generel større styrke i overkroppen. Den træner samtlige steder i overkroppen, og det kan både ses og mærkes i resultaterne hvis man er flittig med at få lavet sine pull ups.

Hvad hvis man ikke går i fitnesscenter?

Hvis ikke man går i fitnesscenter, så kan det være svært at finde en bare som kan holde til, at man hæver hele sin kropsvægt op i den. Man kan dog overveje at anskaffe sig en pull up bar til hjemmet. Disse sættes fast øverst i dørkarmen, og kan snildt holde til op til 100kg. På den måde kan man lave pull ups i sit eget hjem. Hvis man i forvejen træner med kropsvægt i hjemmet, så vil pull ups være en rigtig god tilføjelse til hjemmetræningen. Med pull ups kan man træne nogle muskler, som man normalt ikke får brugt når man laver øvelser med kropsvægt i hjemmet.

Ømhed

Hvis du ikke er vant til at lave pull ups, og så går i gang med ofte at lave dem, så er der en stor sandsynlighed for at opleve ømhed. Især i rygmusklerne (vingerne) bliver mange enormt ømme dagen efter de har lavet pull ups. Dette er en god mulighed til at overveje at få en professionel massage. Det er ikke kun godt hvis man træner, det er bare en rigtig god gave at give til sin krop uanset hvad. Find en Anbefalet dygtig massør i Nordsjælland, hvis det er her du bor, og få dine spændinger arbejdet ud.

Det kan faktisk være enormt godt med en massage. Stress sætter sig som spændinger i kroppen, og kan blive siddende i mange år. De fleste oplever at have ondt i ryggen en gang imellem, det er faktisk en slags folkesygdom nu til dags. Det er fordi vi sidder så meget ned, og bevæger os så lidt, i forhold til hvad vi gjorde før i tiden. Det er højst anbefalelsesværdigt at bestille en professionel massage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *